Inici
Qui sóm
Reformes integrals
Reformes de pisos
Reformes de cases
Reformes de cuines
Reformes de banys
Reformes de locals
Rehabilitació de façanes
Impermeabilització cobertes
Comunitats de propietaris
Rehabilitacions
Restauracio de masies
Finestres de PVC
Pla renova't finestres 2012
Finestres alumini
Finestres de fusta
Sistemes guix laminat
Portes de pas interiors
Pintura i decoració
Preus de reformes
Garantia de qualitat
Consells per fer reformes
Imatges de reformes
Pressupost de reformes
[ Castellano ]
[ Quienes somos ]
[ Servicios ]
[ Reformas integrales ]
[ Reformas de pisos ]
[ Reformas de casas ]
[ Reformas de cocinas ]
[ Reformas de baños ]
[ Reformas de locales ]
[ Renovación de fachadas ]
[ Impermeabilización cubiertas ]
[ Comunidades propietarios ]
[ Rehabilitaciones ]
[ Restauracion de masias ]
[ Ventanas de PVC ]
[ Ventanas de aluminio ]
[ Ventanas de madera ]
[ Sistemas yeso laminado ]
[ Puertas de paso interiores ]
[ Pintura y decoración ]
[ Precios de reformas ]
[ Consejos de reformas ]
[ Presupuesto de reformas ]
English
Français
Deutsch
     
 

Pla renova't 2010 de finestres, obertures i proteccions solars. El plaç ha finalitzat.

     


  Estalvia't fins 4000 € en la renovació de finestres.

Objectius del Pla renova't 2010 de finestres, obertures i proteccions solars:

L'objectiu d'aquests ajuts és millorar l'eficiència energètica i reduir el consum d'energia a les llars i al sector terciari català, així com potenciar l'ús racional de l'energia entre els ciutadans de Catalunya mitjançant la renovació de les obertures (finestres, portes, vidrieres, claraboies) i la millora de la protecció solar de les mateixes mitjançant persianes, gelosies, lamel·les o tendals.

La reducció de la transmissió tèrmica de les obertures permetrà aconseguir un estalvi energètic durant tot l’any, tant en calefacció com en refrigeració. La renovació o incorporació de proteccions solars permetrà estalviar energia en refrigeració.

Terminis:

Data d’inici de presentació de sol·licituds: L’ 11 de gener de 2010.
Data de tancament de presentació de sol·licituds:
L’ 11 d’abril del 2010.

Quantia de la subvenció:

La quantia màxima de l'ajut del Pla Renova’t de Finestres per a la convocatòria 2010 serà diferent en funció de l’ús de l’edifici:

Per a habitatges particulars que han de ser primera residència:

Per a la renovació d’obertures es podrà subvencionar una quantitat màxima de 130 €/m² d’obertura renovada en tots els casos. No obstant, la quantia de la subvenció per aquest concepte no podrà superar el límit de 3.000 € per beneficiari.

Per a la renovació o incorporació de protecció solar instal·lades a obertures que han de complir amb els requisits exigits en aquesta ordre es podrà subvencionar una quantitat màxima de 40 €/m² de protecció solar. En qualsevol cas però, la quantia de la subvenció per aquest concepte no podrà superar el límit de 1.000 € per beneficiari.

Per altra banda, la quantia màxima que es podrà rebre en concepte d’ajut per la suma d’ambdues renovacions relacionades aquest apartat no superarà el límit de 4.000 € per beneficiari.

Per a edificis del sector terciari i actuacions integrals en blocs d’habitatges:

Per a obertures renovades es podrà subvencionar una quantitat màxima de 100 €/m² d’obertura renovada.Per a la instal·lació de protecció solar es podrà subvencionar una quantitat màxima de 40 €/m² de protecció solar.

La quantia màxima que es podrà rebre en concepte d’ajut per la suma d’ambdues accions relacionades en aquest apartat no superarà el límit de 100.000 € per beneficiari. En qualsevol dels apartats anteriors, la quantia de la subvenció no podrà superar mai el 30% del cost elegible.

El cost elegible inclou el preu del material: bastiments, marcs, vidres i proteccions solars, i el de la seva col·locació. Està exclòs del cost elegible l’IVA i els ajuts del ram de paleta, com pot ser la substitució de bastiments i premarcs antics, col·locació de caixes, torns i corrons, repassos de guix, de pintura etc.

Les actuacions de renovació o incorporació de proteccions solars, només seran subvencionables en cas de que vagin acompanyades d'una renovació o substitució d'obertura.En edificis del sector terciari, caldrà fer una sol·licitud diferent per a cada edifici on es volen renovar les obertures.

En el cas d’habitatges particulars, s’admetrà una sola sol·licitud per habitatge. La inversió mínima que s’ha de realitzar, en qualsevol dels casos, per a poder sol·licitar subvenció és de 1.000 euros.

Sol·licita gratuïtament la subvenció del Pla Renova't 2010 per a la renovació de finestres, obertures i proteccions solars.
 


torna a la pàgina principal                formulari de contacte